Powered by Smartsupp

SEO website optimalisatie

Is jouw bedrijf er klaar voor om meer aanvragen te ontvangen. Wij maken je zichtbaar met een goede positie in Google!

Website onderhoud uitbesteden

Onze SEO specialiteiten

Wij zijn supergoed in het hoog ranken van websites in Google.

SEO optimalisatie

Een hoge positie is meer dan het verwerken van zoveel mogelijk het zoekwoord verwerken in je teksten. Een hoge positie is ook beschrijven van afbeeldingen, snelheid van je website, domein autoriteit, linkbuilding enz. Wij beheersen het SEO vak als geen ander en kunnen je zo een lijst van klanten opnoemen die het je graag vertellen (als ze daar de tijd voor hebben door de vele aanvragen die ze sindsdien krijgen)

Zoekwoordenonderzoek

Het beton van de SEO is het zoekwoordenonderzoek. Ranken op uit de lucht gegrepen woorden is als schieten met hagel op een mug. Waar is veel concurrentie? Waar liggen mooie kansen en is de slagingskans het hoogst? Allemaal zaken die ook onderdeel uitmaken van een gedegen zoekwoordenonderzoek. Als de basis goed is dan verloopt het project voorspoediger.

Teksten en afbeeldingen

Google is blind en kan geen afbeelding bekijken, maar leest deze. Het is dan ook erg belangrijk om een afbeelding goed te beschrijven. Hoe beter Google een indruk krijgt wat er op je site is te vinden hoe hoger zal ie je weergeven in de zoekresultaten.

Linkbuilding

Voor verschillende plug-ins hebben wij een premium abonnement afgesloten. Hierdoor heb je veel extra functionaliteiten op het gebeid van veiligheid, SEO en formulieren. Deze plug-ins stellen wij gratis beschikbaar aan alle klanten die een Business onderhoudspakket of hoger afnemen

Supersnelle WordPress hosting

Supersnel, volledig beveiligd en helemaal up-to-date volgens alle standaarden.  Wordt volledig en supergoed ontzorgt!
U

24/7 monitoring

Gaat de website offline of zijn er zaken niet in de haak, dan komen wij direct in actie en lossen het op zonder dat jij er iets van merkt.
Z

Gecontroleerde updates

Nadat er een update uitgevoerd testen we de werking. Gaat er iets niet goed dan lossen wij dat direct op of gaan in gesprek met de plugin bouwer.
p

Ondersteuning en doorontwikkeling

Wij nemen uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden of om met je mee te denken met nieuwe ideeen of diensten,
~

Waterdichte beveiliging

Met beveiliging doen wij geen concessies. Wij blijven ons verdiepen in de nieuwste technieken en passen die direct toe op alle  websites.

Gratis premium plugins*

Maak gratis gebruik van door ons gekochte premium plugins zoals: Akismet, Formidable Pro, Rank Math Pro, WP-Rocket enz.
* alleen geldig vanaf uitgebreid pakket

Prijzen

Website onderhoud pakketten

Met onze WordPress onderhoudspakketten wordt je helemaal ontzorgd en nemen wij je alle beheer werk uit handen. Zodat jij je helemaal kunt focussen op waar je goed in bent…ondernemen!

Contact

Wij kunnen niet wachten je te spreken!

Wij reageren altijd supersnel. Ook ’s avonds en in het weekend lezen wij onze mail! Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Contact

Ben jij er al helemaal uit?

Wij staan startklaar om je website in beheer te nemen. Wij regelen alles. Jij hoeft helemaal niets te doen.

Ons klanten

Hoe klanten over ons denken!

Thijs en Nico zijn 2 mensen die het gewoon goed voor elkaar willen hebben. Qua uitstraling van een website maar ook qua onderhoud en beheer van de website. En dat is precies wat wij zochten, dus dat was een goede match. De lijnen zijn erg kort en dat is erg makkelijk communiceren. Ook is het handig dat ze verstand hebben van het juist inrichten van mail op de computer in 

Barend Wiltjer

Eigenaar, Barend Schilderwerken

Thijs en Nico zijn toppers! Tijdens ons kennismakingsgesprek dachten ze gelijk mee in welke mogelijkheden goed zouden passen bij mijn tak van sport en waardoor de website beter zou scoren. Verder reageren ze heel snel, en communiceren ze erg duidelijk. Zo was het voor mij als leek goed te begrijpen wat ze aan het doen waren. Ik ben erg blij met het resultaat!

Amerins Westra

Eigenaar, Studio Blanco

Super klantvriendelijk en behulpzaam, hebben voor ons een website gebouwd, ziet er super netjes en verzorgd uit. Ik krijg mede hierdoor veel aanvraag van nieuwe werken. Ik had de afgelopen week een probleem met het ontvangen en versturen van mijn mail, na een belletje, alles meteen weer super opgelost. Een aanbeveling voor een ieder !!!

Peter Hovinga

Eigenaar, Bouwbedrijf P Hovinga

Dit doen wij allemaal

Webdesign
WordPress onderhoud
SEO en SEA werkzaamheden
Microsoft 365

Wordpress onderhoud door Pixelsz

Wij onderhouden WordPress® websites voor kleine en grote bedrijven. We zorgen ervoor dat de websites veilig, snel en up-to-date blijven. Als je vragen hebt of ergens niet uitkomt, kun je altijd bij ons terecht voor hulp!

Adresgegevens

Atoomweg 10
9734 AK Groningen