Powered by Smartsupp

Sitemap en links

Ons klanten

Hoe klanten over ons denken!

Thijs en Nico zijn 2 mensen die het gewoon goed voor elkaar willen hebben. Qua uitstraling van een website maar ook qua onderhoud en beheer van de website. En dat is precies wat wij zochten, dus dat was een goede match. De lijnen zijn erg kort en dat is erg makkelijk communiceren. Ook is het handig dat ze verstand hebben van het juist inrichten van mail op de computer in 

Barend Wiltjer

Eigenaar, Barend Schilderwerken

Thijs en Nico zijn toppers! Tijdens ons kennismakingsgesprek dachten ze gelijk mee in welke mogelijkheden goed zouden passen bij mijn tak van sport en waardoor de website beter zou scoren. Verder reageren ze heel snel, en communiceren ze erg duidelijk. Zo was het voor mij als leek goed te begrijpen wat ze aan het doen waren. Ik ben erg blij met het resultaat!

Amerins Westra

Eigenaar, Studio Blanco

Super klantvriendelijk en behulpzaam, hebben voor ons een website gebouwd, ziet er super netjes en verzorgd uit. Ik krijg mede hierdoor veel aanvraag van nieuwe werken. Ik had de afgelopen week een probleem met het ontvangen en versturen van mijn mail, na een belletje, alles meteen weer super opgelost. Een aanbeveling voor een ieder !!!

Peter Hovinga

Eigenaar, Bouwbedrijf P Hovinga

Dit doen wij allemaal

Webdesign
Wordpress onderhoud
SEO en SEA werkzaamheden
Microsoft 365

Wordpress onderhoud door Pixelsz

Wij onderhouden WordPress® websites voor kleine en grote bedrijven. We zorgen ervoor dat de websites veilig, snel en up-to-date blijven. Als je vragen hebt of ergens niet uitkomt, kun je altijd bij ons terecht voor hulp!

Adresgegevens

Atoomweg 10
9734 AK, Groningen

06 393 22 685
info@pixelsz.nl