Powered by Smartsupp

WordPress® website onderhoud

Ben je helemaal klaar met het zelf onderhouden van je website? Laat je WordPress® website beheren door professionals die altijd bereikbaar zijn en je website onderhouden alsof het hun eigen is.

Website onderhoud uitbesteden

Onze specialiteiten

Laat het onderhoud doen door vakidioten die alles weten van Webdesign, SEO, webhosting en beveiliging en blij worden van klantcontact!

Wordpress® onderhoud

Ben jij ook zo klaar met het onderhouden van je website. Gaat de techniek je kennis te boven? Wij zijn WordPress® specialisten die weten hoe websites moeten worden gehost, onderhouden en beveiligd. laat je ontzorgen waarbij je zeker weet dat jouw website in veilige handen is en jij je bezig kunt houden met waar je het beste in bent… Ondernemen!

Veiligheid boven alles

We nemen veiligheid heel erg serieus. Wij monitoren de sites die wij beheren doorlopend. Wij krijgen overzichten van verouderde of verwijderde plug-ins. Als er een plug-in is die lek bevat dan kijken we of deze ook op één van onze sites staat en komen dan direct in actie. Uiteraard updaten we regelmatig dat vervuiling geen kans krijgt.

Geoptimaliseerde webserver

Heb je ook zo’n hekel aan een website die langzaam laad en je dan maar weer wegklikt. Een gemiste kans als een bezoeker jouw website weer verlaat en bij de volgende gaat kijken. Wij optimaliseren al onze webservers continue en zorgen ervoor dat alle websites snel worden weergegeven.

Exclusief gebruik plug-ins

Voor verschillende plug-ins hebben wij een premium abonnement afgesloten. Hierdoor heb je veel extra functionaliteiten op het gebeid van veiligheid, SEO en formulieren. Deze plug-ins stellen wij gratis beschikbaar aan alle klanten die een Business onderhoudspakket of hoger afnemen

Supersnelle WordPress hosting

Supersnel, volledig beveiligd en helemaal up-to-date volgens alle standaarden.  Wordt volledig en supergoed ontzorgt!

U

24/7 monitoring

Gaat de website offline of zijn er zaken niet in de haak, dan komen wij direct in actie en lossen het op zonder dat jij er iets van merkt.

Z

Gecontroleerde updates

Nadat er een update uitgevoerd testen we de werking. Gaat er iets niet goed dan lossen wij dat direct op of gaan in gesprek met de plugin bouwer.

p

Ondersteuning en doorontwikkeling

Wij nemen uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden of om met je mee te denken met nieuwe ideeen of diensten,

~

Waterdichte beveiliging

Met beveiliging doen wij geen concessies. Wij blijven ons verdiepen in de nieuwste technieken en passen die direct toe op alle  websites.

Gratis premium plugins*

Maak gratis gebruik van door ons gekochte premium plugins zoals: Akismet, Formidable Pro, Rank Math Pro, WP-Rocket enz.

* alleen geldig vanaf uitgebreid pakket

Prijzen

Website onderhoud pakketten

Contact

Wij kunnen niet wachten je te spreken!

Wij reageren altijd supersnel. Ook ’s avonds en in het weekend lezen wij onze mail! Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Ben jij er al helemaal uit?

Wij staan startklaar om je website in beheer te nemen. Wij regelen alles. Jij hoeft helemaal niets te doen.

Ons klanten

Hoe klanten over ons denken!

Thijs en Nico zijn 2 mensen die het gewoon goed voor elkaar willen hebben. Qua uitstraling van een website maar ook qua onderhoud en beheer van de website. En dat is precies wat wij zochten, dus dat was een goede match. De lijnen zijn erg kort en dat is erg makkelijk communiceren. Ook is het handig dat ze verstand hebben van het juist inrichten van mail op de computer in 

Barend Wiltjer

Eigenaar, Barend Schilderwerken

Thijs en Nico zijn toppers! Tijdens ons kennismakingsgesprek dachten ze gelijk mee in welke mogelijkheden goed zouden passen bij mijn tak van sport en waardoor de website beter zou scoren. Verder reageren ze heel snel, en communiceren ze erg duidelijk. Zo was het voor mij als leek goed te begrijpen wat ze aan het doen waren. Ik ben erg blij met het resultaat!

Amerins Westra

Eigenaar, Studio Blanco

Super klantvriendelijk en behulpzaam, hebben voor ons een website gebouwd, ziet er super netjes en verzorgd uit. Ik krijg mede hierdoor veel aanvraag van nieuwe werken. Ik had de afgelopen week een probleem met het ontvangen en versturen van mijn mail, na een belletje, alles meteen weer super opgelost. Een aanbeveling voor een ieder !!!

Peter Hovinga

Eigenaar, Bouwbedrijf P Hovinga

Dit doen wij allemaal

Webdesign
WordPress onderhoud
SEO en SEA werkzaamheden
Microsoft 365

Wordpress onderhoud door Pixelsz

Wij onderhouden WordPress® websites voor kleine en grote bedrijven. We zorgen ervoor dat de websites veilig, snel en up-to-date blijven. Als je vragen hebt of ergens niet uitkomt, kun je altijd bij ons terecht voor hulp!

Adresgegevens

Atoomweg 10
9734 AK Groningen